Víte, že maso od kosti je vždycky to nejlepší? Masová vlákna na kýtě jsou lahodná, co do struktury i chuti. Syrové maso z kýty je vyhledávané největšími gurmány. A co teprv, když jde o sušené šunky? To je extra pošušňáníčko.
Gourmet e-shop eDelikatesy se specializuje na sušené šunky v luxusní kvalitě. Označení Jamón Serrano je šunka z bílého vepře a označení z Jamón Ibérico je šunka z černého polodivokého prasete, která je charakteristická černým kopýtkem (pata nagra). Sliny se vám budou sbíhat jen při samotném pohledu na design, do něhož je kýta prasete přirozeně formována.
Božská mana
Jíst tuhle výjimečnou šunku se vždy rovná jedinečnému zážitku, který si s ničím nezadá ceremoniálu pro opravdové gurmány. Sušená šunka od kosti je božská mana, která se skvěle hodí pro výjimečné a slavnostní události. Nabídka eDelikatesy reflektuje na vysoké nároky fajnšmekrů, kteří chtějí mít možnost jíst stejně kvalitně jako západní Evropané.
Jamón je totiž doménou Španělska. Jamón Ibérico de Bellota je považována za nejlepší šunku na světě díky speciální genetice prasat, života ve volném výběhu i kvalitní stravě na bázi žaludů a bylinek. Nejvyhlášenější výrobce Jamónu Ibérico je rodinná farma Joselito. Španělský způsob života i chovu se do života prasat promítá a odráží se právě na mase.
Gastro orgasmus
Chcete-li poškádlit chuťové buňky a přivést je k vrcholnému zážitku, zvolte jako objekt svého zájmu Jamon Iberico de bellota s kostí. Jedná se o kýtu z vepřů, kteří mají genetickou odchylku s tím, že vynikají výbornou infiltraci tuku do masa. Jemné žilky tuku prorůstají přímo do svaloviny a tvoří krásné mramorování.
Jako dárek se bude vyjímat sada Jamon Serrano Gran Reserva, Montesano, včetně stojánku a nože. Šunka má ideální množství a složení tuku, což přímo ovlivňuje šťavnatost, vůni i strukturu této jedinečné pochoutky. Zraje nejméně 20 měsíců. Čím více, tím je jamon lahodnější. Tímto dárkem uděláte radost každému, kdo není vegetarián.
Od kosti bez kosti
Je libo šunka bez kosti? V eDelikatesy.cz žádný problém. Získáte dokonalé maso od kosti bez ní. Jamón Ibérico Joselito, zrající přes 48 měsíců, je neuvěřitelná delikatesa, kterou musí ochutnat každý labužník. Bývá označen mnoha michelinskými kuchaři jako nejlepší šunka světa. Její delikátní chuť je dána perfektní infiltrací tuku do svaloviny a perfektním dlouhým pomalým zráním. Základem toho všeho je samozřejmě dokonale vybraná základní surovina. Je 100% přírodní a neobsahuje žádné konzervanty.
Nechcete-li investovat do celé kýty, kupte si na chuť Jamon serrano Trevelez 100% Natural plátky. Do nich jsou vybrány pouze kusy, které plní vysoká kritéria a tím je zajištěna jedinečná chuť i výjimečná šťavnatost. Tento jamón je zcela přírodním produktem bez použití jakýchkoliv konzervantů, či chemických aditiv.